Barnfri dag

Jag älskar mina barn och vill vara med dem varje dag, varje sekund. Men ibland är det skönt att få en stund över till sig själv... Och då och då inser jag att jag och Sigge inte har någon tid alls med varandra. Någon gång då och då ser vi till att ha barnvakt för att göra något planerat tillsammans. Något möte, firande eller något annat..planerat.

Idag lämnade vi barnen till Inger, Zake och Sofie och fick obegränsat med tid att göra ingenting om vi så väl ville. Det var så härligt! Vi drack kaffe, solade, åt mat, shoppade kläder och smink, drack mer kaffe och bara njöt av dagen. 7 timmar gick väldigt fort och jag var helt slut, trots att jag inte hade ett endaste litet barn att ta hand om.

Angelina och Lupita hade haft jätteroligt och varit sååå snälla. De var överförtjusta i grannens kattungar och Angelina vill att vi skulle stoppa in en katt i bilen (-Kan vi ta den i bilen, ta hem den?) medan Lupita tyckte kattungarna var söta med sa flera gånger - Läskitt! (Läskigt!).  

Väl hemma lagade vi mat, slappade och städade lite. Jag satte mig framför datorn och tänkte att det nog snart var dags för barnen att gå och lägga sig. Titta på klockan och fick en CHOCK. Klockan var 21.40. Barnen låg framför tv och tittade på en barnkanal medan jag hade plockat in ren tvätt i deras garderober. Jag skakade snabbt ihop välling och sedan blev det natt för de små liven. 

(Angelina somnade med hennes "Katinka" - en porslinshund hon fick av Inger.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0