Emma, en busunge (bloggbesök om Emma)

Susanne berättade följande idag.

1. Emma frågade Kemal om hon kunde ta på Katinka kopplet. Kemal hade sagt att hon kunde pröva, men Katinka brukar inte vilja bli kopplad utan gå därifrån. Efter en stund ber Kemal Kim titta vad Emma håller hus. Kim kunde inte hitta henne. Kemal och Kim letar då tillsammans men hon är borta! Kemal tar på sig skorna och går ut där han möts av en kvinna som håller Emma i handen och Katinka i kopplet. 

Emma hade kopplat Katinka och gått ut med henne. Iförd blöja och skor. De hade promenerat ner till stora vägen där kvinnan anade oråd - En 2-åring och en rottwailer. Emma berättade att hunden hette Katinka och kvinnan visste var Katinka bodde vilket var tur för Emma.

När Kemal frågade Emma varför hon gått ut så svarade Emma att de skulle gå och titta på flygplanen.

2. Emma strosar runt på Willys i väntan på att Kemal och hon kommer fram till kassan. Hon är alldeles i närheten. Kemal lassar upp varorna och märker plötsligt att Emma är borta. Han ropar och letar. Då kommer en kvinna fram och frågar om han tappat bort ett barn? Ja, var svaret. Jag såg en flicka på parkeringen svarar hon och Kemal rusar ut. Där står Emma vid bilen och hänger. Kemal var lättad att hitta henne, men varför gick hon ut? Emma svarade - Jag vill åka hem nu.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0