Stackars grannen - inte

Idag kl 12.55 kom vår granne upp och ringde på dörren. Att det var grannen under oss märkte jag först när hon sa sitt ärende eftersom hon inte lärt sig att presentera sig.

-Det är ganska jobbigt att höra hur ni springer omkring och håller på med bollar.
-Eh?
-Ja, det är lyhört och det låter väldigt mycket när ni springer fram och tillbaka och studsar med bollar.
-Jaha, det visste jag inte. Ingen har sagt något förrut. Vi ska tänka på det.
-Bra.
(och så gick hon)
-Hejdå.... (förvånad)

När jag sedan hade gått in igen så blev jag lite sur. Det stör att barnen springer på parketten kl 13 på DAGEN! Vi har inte studsat med en större boll än en studsboll på 3 cm på säkert två veckor. Alltså är detta något som stört henne länge.
På självaste nyårsdagen så är hon kanske fortfarande full så hon beslutar sig för att klaga? Eller var det så farligt att Angelina sprang fram och tillbaka från vardagsrummet ut i köket i max 10 minuter?

Jag tycker personligen att barnen leker för lite. De är duktiga på att sitta still och titta på barnfilm. Men visst, de är duktiga på att slänga leksaker och skrika & tjoa en del också. Det senare försöker de göra varje gång jag slänger soporna. Men ändå! Jag har barn. Vi bor i bostadsrätt. Om hon vill ha lugn och ro på dagarna så får de väl flytta till hus. Mina barn ska få fortsätta röra på sig som naturen tänkt.

Kommentarer
Postat av: Mia

Mysigt med sånna grannar

2009-01-02 @ 16:54:37
URL: http://miloa.wordpress.com.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0