Kameran...

Vår kamera är trasig som jag tidigare nämnt. Kanske går den att laga...eller inte. Det är roligare att köpa nytt, speciellt när man förtränger alla utgifter man faktiskt har. Tills vi har beslutat hur vi ska göra med inköp eller inte, så mobilbloggar jag. Det innebär att jag skickar bilder med ytterst lite text från mobilen rakt in i bloggen.

Det brukar ta ett par dagar mellan varven jag är inne och rättar till lite grann, men era kommentarer läser jag varje dag.

Kommentarer
Postat av: Emma

Tänkte på det där med kameran: tänk på att det är tre års REKLAMATIONSRÄTT för konsumenter. Jag vet ju inte hur lång garanti ni hade, men om den är köpt inom tre år så kan du ju alltid pröva att reklamera den.

Skillnaden är att bevisbördan ligger på dig att bevisa att det är ett fel som uppkommit INNAN ni köpte kameran. Om du vet med dig att den åkt i golvet eller liknande kanske det inte är så smart, men om du vet att ni inte använt den så mycket och den bara är ett år gammal t.ex. är det alldeles för tidigt för en produkt att gå sönder...

Jag har haft framgång med reklamation flera ggr och fått nya produkter (bl.a. en DVD-spelare, en borrmaskin - ingen av dem använt särskilt mycket, men garantin hade löpt ut)

2008-03-08 @ 09:22:01
URL: http://emmasibland.blogg.se
Postat av: Emma

"köpt inom tre år" = "köpt för mindre än tre år sedan"

Lite meningsbyggnadsfel så här på morgontimmarna ;)

2008-03-08 @ 09:25:24
URL: http://emmasibland.blogg.se
Postat av: Linda Hanna

Nice! Kanske ska man våga sig på det då?! Vad har man att förlora.

2008-03-08 @ 17:45:24
URL: http://www.angelinaochlupita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0