Glutenallergi

Vi misstänker att Angelina är glutenintollerant. Hon har lämnat blodprov som möter våra misstankar, men innan man VET så måste hon genomgå en gastroskopi. Nu är det inte så länge kvar til den undersökningen/operationen som givetvis kommer ske under narkos.

Under julen kom magsjukan med besked och därför har hon ätit majsvälling, istället för fullkornsvälling. Hennes mage har varit MYCKET bättre. I snudd på bra. När våra 9 paket med majsvälling var slut så fick de fullkornsvälling och nu är vi tillbaka på noll. Hon klagar dessutom på nytt över magvärk.

Nu vill jag bara att tiden ska gå så vi kan genomföra undersökningen och få reda på vad som gäller i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Tove

Går det nu då?

2009-01-05 @ 12:25:01
URL: http://snovas.blogspot.com
Postat av: Tove

Japp, det funkar!



Hoppas de kommer fram till vad Angelinas problem är, gluten är ju tyvärr rätt vanligt. Majsvälling är bra. Lovisa har rätt känslig mage så vi kör den varvat med mild välling för 6 mån. Körde fullkorn i nästan ett år med följden att hon var konstant halvlös. Den milda 6 mån är oxå ett tips om ni inte vill köra majs jämt!



Kram

2009-01-05 @ 12:26:47
URL: http://snovas.blogspot.com
Postat av: Mia

Mina barn fick aldrig fullkorns välling.

Konstigt att de gör den med tanke på att fullkorn inte är bra för barnens magar.

Hoppas att ni får ett svar på hur det är med magen.

Kram.

2009-01-06 @ 14:32:23
URL: http://miloa.wordpress.com.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0