Svårt att hålla fasaden utåt?

Vår förening håller just nu på att rusta upp vårt hus. Det kommer bli kanonfint, men fan vad surt det är att bo här under tiden.

- Fasadputs och målning
- Fönster restaureras och målas utvändigt samt invändigt
- Nya balkonger och inglasning
- Nya entreer
- Målning av trapphus och källare
- Ny hiss

Jodå. Det kommer bli finfint!

...när det är klart.

Imorse ringde dörrklockan 7.10 varpå jag öppnade i morgonrock. Alla andra sov! Utanför står 10 män som dundrar in, tänder lampor och tar absolut noll hänsyn till sovande barn. Kul! Nu ska fönsterna bort! De ska ha tillgång till lägenheten i 14 dagar mellan 7-16.

Vi försöker få en lugn morgon i sovrummet tills de når in dit. Jag tänker på Anna Wahlgren SHN kur - man ska väcka barnen med dunder och brak - guuuud vilken härlig morgon, upp med barnet och tänd lamporna. Suck, men jag SKA kura mina barn. Snart!

Vi lämnar lägenheten och kommer inte tillbaka förrens på eftermiddagen. Ser att det är 4 män som röker precis utanför entren. Jag gillar inte rök och tänker att jag kan ta källargången. Men då ser jag att de bilar för fullt och putsen flyger ner utan att någon tittar/varnar för gående. Det fick bli rökmoln-vägen istället.

Jag är sååå kissnödig. Springer in på toa så fort jag clearat att de inte är inne hos oss och putsar fönster eller så. Tänkte att jag skulle passa på att potta Lupita OCH byta byxor eftersom de jag hade på mig hade en trasig gylf. Ut från toan med bara trosor, med en naken Lupita i famnen. Inser plötsligt att "de" dragit upp varenda persienn! Tillbaka till toan...på med byxorna.

Känner att jag är lite trött på det här redan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0