Fler barn? Nje

 :wink:

Lupita kommer fram till mig och jag tolkar hennes gester och ljud att hon vill ha russin (jag vet, men jag tror att hon ville ha russin). Jag upptäcker strax att hon har hela blöjan full! Verkligen FULL!
Vi går för att byta blöja på skötdynan som ligger på golvet. Samtidigt som jag får av blöjan dänger Angelina av misstag Lupta i huvudet med en sänglåda som hon försöker lyfta. Lupita gallskriker och ålar sig som en liten mask. Bajs bajs...hit och dit. Jag torkar med många servetter, ännu fler. Mer bajs överallt. Torka ännu mer. Nu har hon slutat gråta, hon, jag och dynan är rena och en ny blöja är på plats.

Jag knyter ihop påsen och går mot dörren för att slänga direkt i soporna för att unvika mer smitta. :shock: En bajspöl på golvet! :shock: Jag ser att någon, Lupita, kladdat runt med sin lilla hand och det har stängt upp magsjukebajs på väggen! Torka torka. Sprita golvet och väggen. Torka + sprita händerna på Lupita och mig. Upptäcker ännu mer bajs i lilla hallen! Nu far jag runt med servetter och sprit i hela lägenheten. Kollar skor och leksaker. Fy fan!!! Äckliga lilla underbara varelse som inte förstår så mycket med ändå förstår mer än jag förstår att hon förstår :wink:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0