Farväl pappa Anton

Igår ringde Söderhaga och berättade att pappa Anton blivit mycket sämre under det senaste dygnet. Han hade KOL och slutet var nära. De gav honom max 7 dagar kvar att leva.

Sigge kom hem på direkten och körde de 40 mil vi har till Nässjö. Lupita fick följa med, men Angelina stannade kvar hemma. Mikaela och Evelina hämtade henne på dagis och fyllde resten av hennes dag med lek och bus tills hon somnade i sin säng.

Vi mötte upp Sussi och Natalie i Jönköping och åkte sedan vidare i gemensam bil.

Väl framme i Nässjö möttes vi av en grå Anton som var på gott humör trots att syrebristen fick hans tunga och läppar att bli blåsvarta. Han hade stora problem med andningen och inte minst att prata. Men det viktigaste ur vårt samtal var att han var lycklig nu när han visste att vi mådde bra. Han gav sken att han skulle bli bättre igen, men vi visste allihop att slutet var nära.

Vi körde 40 mil hem igen och Lupita var som en liten ängel i bilen.

Imorse kl 8.30 tog pappa Anton sina sista andetag. Han fick somna in där han helst ville vara, på Söderhaga med välkända människor i sin närhet som gav honom trygghet.

Farväl.

Kommentarer
Postat av: Kusin Christian

Jag beklagar verkligen sorgen. Kan inte tänka mig hur jobbigt det måste vara för dig och dina syskon. Jag hoppas å vet att dina söta små barn lyser upp din tillvaro i mörkret. Hälsa familjen å ha det bra så länge!
Kram Christian

2007-11-19 @ 14:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0